Valikko Sulje

Mimi

Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi
Mimi

Mimi

Narttu 

ikäarvio 5 kuukautta 

Painoarvio aikuisena noin 25 kg

Sijainti: Hopelandin tarha, Thessaloniki, Kreikka

Mimi löytyi 2024 vuoden alussa Thessalonikin ulkopuolella sijaitsevasta Sourotin kylästä yhdessä veljensä Williamin kanssa. Joku kyläläinen oli siirtänyt pennut turvaan autiotalon pihaan ja ruokki heitä siellä. Hopelandin tarhan Natasa kuuli pennuista, eikä hän voinut jättää pentuja kahdestaan selviämään. Vaikka tarha oli löytöhetkellä täynnä haki Natasa pennut turvaan. 

Sisarukset pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle, joka sijaitsee löytöpaikan lähettyvillä. Pennut ovat kasvaneet reippaiksi, touhukkaiksi ja todella sosiaalisiksi. Pennut ovat saaneet tarhalla paljon sosiaalisia kontakteja, sillä tarhalla työskentelee iso joukko vapaaehtoisia. Pennut ovat tottuneet tarhalla myös muihin koiriin ja tulevat kaikkien kanssa hyvin toimeen. He pääsevät päivittäin juoksemaan ja leikkimään Hopelandin isolle piha-alueelle. 

Mimiä kuvaillaan tarhalla iloiseksi ja leikkisäksi iloisen luonteiseksi koiraksi, kuten tämän ikäisen pennun kuuluukin olla. Mimi rakastaa leluja ja myös pihamaan kepit kelpaavat leikkeihin. Mimi ei ole vielä sisäsiisti mutta osaa tehdä tarpeet pentualustalle. Nuoren ikäsnsä vuoksi Mimi ei osaa kävellä hihnassa. 

Löytyisikö sinulta koti tälle hauskalle tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole Steriloitu.

Tulee steriloida sovitusti ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi

Mimin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.