Valikko Sulje

Milou

Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou
Milou

Milou

Milou saapui Suomeen kotihoitoon 8.6. Ilmoitusta päivitetään pian

Taustatarina:
Milou löydettiin Ioanninan kunnallisen tarhan portin luota. Hän oli ison laumanvartija uroksen kanssa ilmestynyt paikalle. Arvaus on että joku kaupungin ulkopuolelta on heidät hylännyt tarhalle tarkoituksella sillä paikalliset eläinsuojelijat tuntevat kaikki alueen maatilat sekä paimenet ja eivät ole näitä koiria nähneet aikaisemmin.

Milou otettiin kiinni ja turvaan tarhalle. Hänen iso ystävänsä oli sen verran arka ettei eläinsuojelijat häntä saaneet kiinni mutteivät ole luovuttaneet vielä. Milou tarhalle saavuttuaan rokotettiin, loishäädettiin, steriloitiin ja tarkastettiin eläinlääkärin toimesta. Nyt Milou odottaa tarhalla ikioman kodin löytymistä.

Milousta kerrotaan hänen olevan suloinen pieni tyttö. Miloun ollessa tarhalla suht tuore asukas, on hän ymmärrettävästi hämillään. Milou on ystävällinen ja kiltti tyttö. Milou luottaa ihmisiin ja pitää rapsutuksista. Milou vaatii kuitenkin aikaa ja ymmärrystä tulevalta kodilta.

Ikä noin 1v
Paino 8,5kg
Korkeus 35cm
Steriloitu narttu
Sijainti Ioannina, Kreikka

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ensin: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Miloun kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304