Valikko Sulje

Milky

Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky
Milky

Milky

Milky löydettiin yhdessä kymmenen sisaruksensa kanssa Pohjois-Kreikassa. Heidän emäänsä ei löydetty mistään joten todennäköisesti kyseessä oli vahinkopennut ja heidät joku oli hylännyt. Pennut olivat sairaina ja valitettavasti vain Milky ja hänen veljensä selviytyivät. Heidät otettiin tarhalle turvaan ja heidät on asianmukaisesti rokotettu, loishäädetty ja hoidettu kuntoon. Milkyn veli toivuttuaan adoptoitiin kreikassa ja neiti etsii itselleen omaa kotia.

Milky eli Ioanninan kunnallisella tarhalla. Milkyn kerrottiin tarhalla olevan todella suloinen ja hän rakastaa ihmisiä todella paljon. Milkyn jäätyä häkkiin yksin ilman veljeään ja leikkikaveriaan, jokainen minuutti mitä hän sai ihmisten kanssa viettää oli tälle tytölle kullanarvoinen. Milky tykkää muista koirista ja antoikin päivittäin pusuja aidan läpi häkkinaapurilleen.

Milkyä onnisti ja hänelle löydettiin kotihoitopaikka Ioanninasta. Kotihoidossa hän on oppinut kotikoiran taitoja fiksuna tyttönä nopeasti. Osaa kulkea hihnassa hienosti. Ei ole täysin sisäsiisti vielä. On kotona rauhallinen ja hiljainen kaveri, toki pennunomaisesti leikkisä ja hölmö neiti on. Milky on tavannut kissoja ja lapsia ja tullut toimeen hyvin. Milky on sosiaalinen tyttö ja kaipaisi kovasti sitä omaa perhettä.

Ikä noin 5,5 kk
Paino noin 8kg, aikuisena noin 25kg
Steriloimaton narttu
Sijainti Ioanninan kunnallinen tarha, Kreikka

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen steriloimattomana. Tulee steriloida noin 3kk kuluessa ensimmäisistä juoksuista. Tästä koituvat kulut tulevat kokonaisuudessaan adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ensin: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Milkyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304