Valikko Sulje

Mika

Mika
Mika
Mika
Mika
Mika
Mika
Mika
Mika
Mika
Mika

Mika

Mika ja hänen siskonsa Kika löydettiin heidän emänsä kanssa Ioanninan läheisestä kylästä Kastritsasta Pohjois-Kreikasta. Heidät otettiin turvaan ja he päätyivät Nikosin pienelle tarhalle missä pennut ovat nyt saaneet kasvaa turvassa ja on heidän aikansa löytää omat kodit.

Mika on upea ilmestys. Komea poika omaa myös kultaisen luonteen. Mika rakastaa leikkiä ja erityisesti keppien tai lelujen noutaminen ja niiden kuljettelu on hänestä parasta puuhaa. Mika rakastaa ihmisiä ja poika heittäytyy vatsalleen ottamaan rapsutuksia vastaan oikein mielellään. Hän tulee toimeen muiden koirien kanssa moitteetta. On muiden koirien suhteen kuitenkin aika itsenäinen eli sopisi hyvin ainoaksikin koiraksi. Ei ole kokemusta kissoista tai lapsista. Hihnassa on tottunut kulkemaan jonkin verran mutta nämä harjoitukset ovat sujuneet hyvin.

Ikäarvio noin 8kk
Paino noin 18-20kg
Korkeus 50cm
Uros, kastroidaan ennen Suomeen tuloa
Sijainti Nikosin tarha, Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Mikasta, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Mikan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.