Valikko Sulje

Mickey (Suomessa)

Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)
Mickey (Suomessa)

Mickey

Mickey eli Thessalonikin läheisessä kylässä katukoirana ollessaan nuori. Kylässä asuvat lapset kiusasivat häntä ja muita katukoiria vaikka koirista välittävät ihmiset toistuvasti kielsivät ja puuttuivat näihin tilanteisiin jos näkivät tätä tapahtuvan. Yhtenä päivänä eräs poika kiusasi, härnäsi ja satutti Mickeytä niin kauan ja paljon että Mickey lopulta sai tarpeekseen ja puri lasta. Tämän jälkeen Mickey vietiin kunnalliselle tarhalle arvioitavaksi tulisiko hänet lopettaa tapahtuneen takia. Hopelandin Natasa kuuli tästä ja pelasti Mickeyn luokseen. Mickey eli Hopelandin tarhalla vuosia ja hän olikin vapaaehtoisten yksi suosikkikoirista ihmisrakkaan, lempeän ja turvallisen olemuksensa takia. Mickey oli tarhan alfa uros ketä muut koirat kunnioittivat ja kukaan ei häntä halunnut härnätä.

Tapasimme Mickeyn yhdistyksemme vieraillessa huhtikuussa Hopelandilla. Mickey kultaisen luonteensa takia jäi syvästi mieleen. Mickey pääsi matkaamaan elokuun lopussa Suomeen kotihoitoon, lähemmäs oman kodin löytymistä.

Mickeyn kotihoitaja kertoo pojasta seuraavasti:

Mickey on hurmaava, ihmisrakas ja hauska poika. On kotihoidossa kerrostalossa parin muun koiran kanssa ja tulee hyvin juttuun heidän kanssaan. Mickey on kuitenkin tarkka resursseistaan ja suojelee ruokaa, nukkumapaikkaa ja välillä myös vahtii ihmistään muilta koirilta. Tästä ja suuresta koostaan johtuen Mickey etsiikin koirakokemusta omaavaa kotia itselleen missä ymmärretään koirien elekieltä hyvin. Kerrostaloelämä kotihoitopaikassa on sujunut hyvin. On pääsääntöisesti hiljainen asukas ollut rauhallisessa kerrostalossa, välillä haukahtelee ulkoa kuuluville äänille tai oven avautumiselle. Kulkee rappuset ja menee hissiin ongelmitta. Yksinolot niin koirakavereiden kuin täysin yksikseen on sujunut todella hyvin. On täysin sisäsiisti ja osaa näyttää sen kun on tarve päästä ulos.

Mickey rakastaa ulkoilua ja onkin aina valmiina lähtemään lenkille innoissaan. Kulkee hihnassa todella hyvin. Ei vedä, kävelee ihmisen vieressä leppoisasti. Ohittaa muita koiria hienosti. Ei pelkää autoja, pyöriä tms.

Omaa ihmistään Mickey rakastaa todella paljon. Mickey tykkää makoilla sängyssä tai sohvalla ihmisen kainalossa halittavana ja rapsuteltavana. Mickey kohtaa uudet ihmisetkin häntä heiluen ja pian jo tämä itsensä pienemmäksi ajatteleva poika nojailee ihmisten jalkoja vasten rapsutuksia havitellen.

Autossa matkustaa moitteettomasti. Harjaaminen ja kynsien leikkuu sujuu hyvin. Ei pidä vedestä joten pesulla käynti ei ole hänelle mieleisintä puuhaa.

Mickey on ihmisrakas ja viisas ihana poika. Tästä huolimatta hän on omanarvonsa tunteva iso uros joten Mickey etsii koirakokemuksellista osaavaa kotia. Suuren kokonsa ja lasten kanssa huonon historian omaavana koirana hän ei myöskään sovi perheeseen missä on nuoria lapsia.

Ikä 6-7v 
Paino 50kg
Korkeus 73cm

Kastroitu uros

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Mickeystä, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus