Valikko Sulje

Max2

Max2
Max2
Max2
Max2
Max2
Max2
Max2
Max2
Max2
Max2

Max2

Max2 on ainoa selviytyjä seitsemän pennun pentueesta ketkä heitettiin syrjäiselle pellolle Pohjois-Kreikan Ioanninan läheisyydessä. Maxin muut sisarukset menehtyivät pian hylkäämisen jälkeen mutta Maxin hänen onnekseen löysi eräs paikallinen mies. Mies vei Maxin välittömästi eläinlääkärin hoitoon. Eläinlääkäri piti Maxista huolen kuukauden ajan jotta poika keräsi voimansa ja tuli kuntoon. Tämän jälkeen poika on asunut kotihoidossa eläinsuojelijan luona, odottamassa oman kodin löytymistä.

Maxin kerrotaan olevan kerrassaan ihastuttava nuori hurmuri. Max elää kotihoidossa kissojen ja muiden koirien kanssa ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän on sisäsiisti. Max on harjoitellut hihnassa kulkemista ja tämä sujuu hänellä oikein hyvin. Max on ihmisrakas ja sosiaalinen poika kuka nauttii läheisyydestä ja ihmisen vieressä nukkumisesta.

Ikä noin 4kk
Paino noin 10kg, kasvaa isoksi
Kastroimaton uros
Sijainti Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk kuluessa Suomeen tulosta. Tästä koituneet kustannukset tulevat kokonaisuudessaan adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus

Maxin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304