Valikko Sulje

Matias

Matias
Matias
Matias
Matias
Matias
Matias
Matias
Matias
Matias
Matias

Matias

Matias ja hänen sisaruksensa löydettiin Zitsan kylästä Pohjois-Kreikassa. Paikalliset halusivat pennuista eroon keinolla millä hyvänsä. Onneksi paikallinen eläinsuojelijat pelasti heidät tarhalleen missä pennut ovat saaneet kasvaa turvassa.

Matiaksen kerrotaan olevan sisarustensa tapaan leikkisä ja iloinen poika. Matias on sosiaalinen ja ihmisrakas nuori. Hän köllähtää selälleen ottamaan masurapsuja vastaan ja hyörii ihmisen seurassa tarha-arjen touhuissa. Matias on avoin ja kaikkeen positiivisesti ja uteliaasti suhtautuva. Tulee toimeen muiden koirien kanssa hienosti.

Ikää 8kk
Paino aikuisena noin 20-25kg
Kastroidaan ennen Suomeen tuloa
Sijainti Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus

Matiaksen kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304