Valikko Sulje

Mary

Tämä tyttö on elänyt koko elämänsä tarhalla. Löydettiin kuukauden ikäisenä siskonsa Nancyn kanssa. Kreikassa tälläisten aikuisten, jo hiukan vanhempien koirien kodin saanti on täysin mahdotonta. Tällä koiralla olisi vielä paljon rakkautta tarjottavana omalle ihmiselle. Eiköhän me suomalaiset näytetä ja tarjota tälle kultakimpaleelle oma koti täältä pohjolasta.

Mary on syntynyt vuonna 2014. Painoa tytöllä on noin 30 kiloa. Sterkkattu tottakai. Kävelee remmissä kuin unelma. Asuu samassa tarhalla siskonsa Nancyn kanssa. Tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Ihmisiä rakastaa yli kaiken. Stray Planetin tarhalla on paljon vapaaehtoisia ja nämäkin koirat saavat paljon ihmiskontakteja. Koululuokkia, opiskelijaporukoita ja kaikenlaisia vapaaehtoisia käy koiria kävelyttämässä.

Mary tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä, sterkattuna ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, leishmania, leishmania, ehrlichilia).Tulen Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit minusta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/