Valikko Sulje

Marlen

Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen
Marlen

Marlen

Narttu

Ikä noin 5 kuukautta

Aikuispainon arvio noin 20 kg

Sijainti: Thessaloniki Kreikka

Marlen löydettiin vilkkaalta parkkipaikalta Thessalonikin pohjoispuolelta yhdessä sisarusten kanssa alkuvuodesta. Pennut olivat parkkipaikalla vaarassa jäädä auton alle, joten heidät poimittiin turvaan ja vietiin Hopelandin tarhalle turvaan.

Hopelandin tarhalla on pennuille turvalliset olot kasvaa ja tarhan iso vapaaehtoisjoukko pitää huolen pentujen sosialistamisesta. Pennut pääsevät päivittäin temmeltämään tarhan isolle piha-alueelle yhdessä muiden koirien kanssa. Marlen ja sisarukset ovat erittäin sosiaalisia muita koiria kohtaan. Marlen on päässyt vapaaehtoisten kanssa myös harjoittelemaan hihnassa kulkemista. Hän ei ole vielä ikänsä vuoksi sisäsiisti, mutta osaa tehdä tarpeet pentualustalle. 

Marlen hakeutuu sisarustensa tapaan mielellään ihmsen lähelle leikkimään ja rapsuteltavaksi. Marlenen kerrotaan olevan erittäin herttainen pakkaus. Lelut ovat erittäin mieluisia tälle tytölle ja hän rakastaa keppien kantamista pihalla. 

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle Tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu. Tulee steriloida sovitusti, tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.

Kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304