Valikko Sulje

Markos2

Markos2
Markos2
Markos2
Markos2
Markos2
Markos2
Markos2
Markos2

Markos

Kuusi sisarusta löytyi Ioanninan yliopiston läheiselle alueelle. Eräs paikallinen löysi heidät pentujen onneksi ja auttoi heidät turvaan. Pennut olivat hyvin nuoria ja enää ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Näinollen pääteltiin että kyseessä oli omistetun koiran vahinkopennut mitkä oli hylätty. Näin nuoret pennut eivät olisi selvinneet kauaa omillaan kadulla joten he olivat todella on rakkaita että välittävä ihminen sattui heidät löytämään.

Markos, Bailey, Fabio, Diego, Anet ja Trika pääsivät Ioanninan kunnalliselle tarhalle. Tarhalla pentue sai rokotukset ja loishäädöt asianmukaiseen kuntoon. Päivät tarhalla kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden. Markos on sisarustensa tapaan leikkisä ja ihmisrakas hulivili.

Ikä noin 2,5kk
Paino aikuisena noin 25-30kg
Kastroimaton uros

Olisiko sinulla tälle komealle pojalle oma koti?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Markosista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/