Valikko Sulje

Mari

Mari
Mari
Mari
Mari
Mari
Mari
Mari
Mari
Mari
Narttu
ikäarvio 3,5 kk
painoarvio aikuisena 18-20 kg
Alkukesästä Natasa sai puhelun kahdesta (Mur ja Mari) pennusta jotka oli hylätty erittäin syrjäiselle alueelle Thessalonikin liepeillä. Löytäjä oli paikallinen poliisi, jolla oli sydän paikallaan. Hän halunnut jättää pentuja yksin sillä ne olisivat olleet pedoille helppo kohde. Löydettäessä Marilla oli jäänyt heinänkorsi silmään ja aiheuttanut tulehduksen. Silmä on nyt hoidettu ja onneksi suurempaa vahinkoa ei ehtinyt aiheutua.
Nyt pennut ovat saaneet kasvaa Hopelandin tarhalla ja he ovat valmiita muuttamaan omiin koteihin.
Mari oli aluksi siskonsa tapaan tarhalla peloissaan, mikä on täysin ymmärrettävää. Nykyään molemmat pennut ovat sosiaalisia, iloisia ja tykkäävät touhuta tarhan vapaaehtoisten kanssa. Leikkiminen on myös Marin ehdotonta mieleipuuhaa. Mari tulee loistavasti toimeen kaiken ikäisten ja kokoisten koirien kanssa. Mari ei ole vielä sisäsiiti eikä osaa kävellä hihnassa.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.
Mari tulee steriloida ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.