Valikko Sulje

Manolakis

Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis
Manolakis

Manolakis/Lupin

Ikäarvio: 2v
Paino n. 30kg
Kastroitu uros
Sijainti :Thessaloniki Kreikka

Manolakis hylättiin moottoritien varteen, jossa muut koirat olivat hyökänneet hänen kimppuunsa. Manolakisin otti turvaan eräs Stray Planetin vapaaehtoinen, joka toimitti koiran eläinlääkäriin hoidettavaksi. Hän näytti olosuhteisiin nähden terveeltä ja siistiltä, joten Manolakisin epäillään olleen joskus kotikoira.
Hän oli hetken kotihoidossa Kreikassa, mutta valitettavasti kotihoitaja ei voinut häntä pitää ja Manolakis siirtyi asustamaan Stray Planetin tarhalle. Tarhalla tämä kovan onnen poika sai vapaaehtoisilta uuden nimen: Lupin.

Manolakis on ihmisrakas nuori uros, joka on täynnä energiaa. Hän on hyvin leikkisä hassuttelija luonteeltaan ja tykkääkin paljon touhuta lelujen kanssa. Manolakis tulee muiden koirien kanssa toimeen hyvin ja on sisäsiisti. Rakastaa rapsutuksia ja niiden antajan palkitsee märillä pusuilla.
Kävelee hyvin hihnassa paikkoja tutkien, mutta nuoren iän vuoksi intoutuu välillä vetämään.

Olisiko sinulla koti Manolakisille?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus.

Manolakisin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.