Valikko Sulje

Malou

Malou
Malou
Malou
Malou
Malou
Malou
Malou
Malou
Malou
Malou

Malou 

Uros, kastroitu

ikäarvio noin 8 vuotta 

paino 6 kg 

Taustaa: 

Malou ilmestyi talvella 2022 Thessalonikin liepeillä sijaitsevan kylän kaduille. Todennäköisesti joku oli hylännyt tämän pienen papparaisen suoraan kodista vieraaseen kylään, jottei se löytäisi takaisin kotiin.  Hopelandin tarhan Natasa sai ilmoituksen tästä koirasta tuttavaltaan, joka ruokki kylän kissoja ja koiria. Natasa otti Maloun Hopelandin tarhalle turvaan. Nimensä pikkuinen papparainen sai tarhan pitkäaikaisen vapaaehtoisen Maloun mukaan. 

Tarhalle tullessa Maloulla todettiin sydänmatotartunta. Tämän vuosi kodinetsinnän aloittaminen ei ole ollut mahdollista aikaisemmin. Nyt sydänmato on hoidettu asianmukaisesti, testattu negatiiviseksi. Kesällä Maloun silmä sai osumaa ja siihen tuli haava, jota hoidettiin yli kuukauden ajan, valitettavasti silmään jäi onnettomuudesta samentumaa. Nyt kuitenkin kodinetsintä voi kuitenkin vihdoin alkaa. 

Yhteyshenkilö kertoo Malousta:

Malou on yksi niistä adoptiohjeman koirista, joiden tarina ja persoona koskettaa erityisesti. Olen tavannut Maloun tarhalla viimeisen vuoden aikana useamman kerran ja olen erittäin iloinen kun voin vihdoin lisätä tämä persoonallisen koiran tiedot sivuillemme. 

Sanoisin että Malou on suuri persoona pienessä kuuden kilon paketissa. Malou elää Hopelandin tarhalla reilun kymmenen koiran laumassa, josta kaikki muut koirat ovat Malouta reilusti suurempia. Malou rakastaa erityisesti pentukoiria ja osaa leikkiä heidän kanssa todella lempeästi. Tarvittaessa Malou kyllä ilmoittaa napakasti, jos isompien koirien touhut menevät liian hurjiksi hänen mielestä.

Maloulla on todenäköisesti ollut koti, sillä ihmisten seura on hänelle tuttua ja mieluisaa. Malou hakeutuu rohkeasti uusienkin ihmisten luo haistelemaan. Rapsutuksia hän arvostaa silloin kun hän itse niitä kaipaa, eikä hän välttämättä ole perinteisin sylikoira vaan hakeutuu mielummin itse ihmisen viereen pötköttämään.

Isossa koiralaumassa Malou on välillä tarkka resursseista, kuten esimerkiksi ihmisen huomiosta. 

Maloulle toivon eläkepäviksi kotia, jossa vietetään rauhallista arkea. 

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Korkean ikänsä takia Malou on erityisadoptiossa. Seniorikoirilla on alhaisempi kulukorvaus.

Jos kiinnostuit Malousta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?