Valikko Sulje

Malibu

Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu
Malibu

Malibu

Malibu ja hänen veljensä Coconut löydettiin pentuina Ioanninan yliopiston kampukselta kesäkuun 2022 loppupuolella. Heidät otettiin turvaan ja heidän rokotukset, loishäädöt ja muut terveydelliset asiat hoidettiin kuntoon. Tämän jälkeen heidät siirrettiin kampuksella sijaitsevaan tarhaan.

Malibu elää tällä hetkellä aitauksessa veljensä Coconutin ja heidän ystävän Amigan kanssa Ioanninan yliopiston kampuksella. Malibu veljensä tavoin rakastaa juosta ja leikkiä kavereidensa kanssa. Malibu motivoituu ruoasta hyvin ja sen avulla helppo hänelle asioita opettaa. Malibu veljensä tavoin rakastaa ihmisiä todella paljon ja ihmisten vierailu aitauksessa ruokinnassa ja hoitamassa koirat on heidän päivänsä kohokohta. Hän myös osaa peruskäskyjä. Tapasimme Malibun elokuussa vieraillessamme Ioanninassa. Malibu sulatti sydämen iloisella ja leikkisällä olemuksellaan. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja pitää lapsista. Viihtyisi aktiivisessa kodissa.

Syntynyt 01/2022
Paino noin 25kg
Kastroitu uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Malibusta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus