Valikko Sulje

Liza

Liza
Liza
Liza
Liza
Liza
Liza
Liza
Liza
Liza
Liza

Liza

Narttu
Ikäarvio: 4k (voi matkustaa Suomeen 6kk iässä Heinäkuussa)
Paino arvio aikuisena: 25-30kg, (nyt 12, 3kg)
Steriloimaton nuoren iän vuoksi
Sijainti :Thessaloniki Kreikka

Liza sisaruksineen löydettiin yhdessä harhailemasta Thessalonikin kaduilta hyvin nuorina. Pentueen onneksi heillä oli emo mukanaan huolehtimassa heistä. Emo kuitenkin oli alkuun kovin arka ja emon sekä pentujen kiinni saaminen oli haastavaa, mutta lopulta pitkäjänteisen työn avulla koko poppoo saatiin kiinni ja turvaan Stray Planetin tarhalle.

Tarhalla pennut ovat syöneet hyvin ja saaneet hoivaa ja rapsutuksia vapaaehtoisilta sekä emoltaan. He ovat kasvaneet, vahvistuneet ja reipastuneet tutkimaan ympäristöään ja ovat nyt valmiita kodin etsimiseen Suomesta!
Myös emo on voimistunut tarhalla ja hänestä on kuoriutunut rauhallinen ja ihmisrakas koira.

Liza on siskoaan Evaa hieman kookkaampi ja rauhallisempi. Hän ujostelee hieman uusia ihmisiä, mutta rohkaistuu päivä päivältä enemmän. Tarhalla käyvien vapaaehtoisten kaveri Liza on jo lyhyen tutustumisen jälkeen, vaikka alkuun pinkoisikin karkuun tuntemattomia tulokkaita.
Liza viettää päivät tarhalla samoin kuin muutkin sisarukset ja pennut : leikkien ja tutkien ympäristöä.

Lizan kanssa on alettu tarhalla harjoitella hihnakävelyä ja se onkin muiden koirien esimerkillä sujunut. Ei ole nuoren iän vuoksi vielä sisäsiisti.

Olisiko sinulla Lizalle oma koti?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Liza tulee steriloida ensimmäisten juoksujen jälkeen. Kulut tästä tulee uudelle kodille.

Jos kiinnostuit Lizasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus.

Lizan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.