Valikko Sulje

Liv

Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Liv
Narttu
ikäarvio 4,5 kuukautta
Aikuispainon arvio 18-20kg , siro rakenteeltaan
Kesällä Liv ja hänen viisi sisarusta löydettiin Thessalonikista juuri kun isompi kulkukoiralauma yritti hyökätä pentujen kimppuun. Pennut pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle ja ovat nyt valmiita etsimään omat kodit Suomesta.
Liv on kaunis nuori tyttö, jota kuvaillaan tarhalla kiltiksi ja sosiaaliseksi pennuksi. Liv rakastaa pentumaiseen tapaan leikkimistä ja sisarusten kanssa painimista mutta on selvästi siskoaan Avaa rauhallisempi. Hän tulee loistavasti myös toimeen tarhan isompien koirien kanssa. Tarhalla työskentelee tällä hetkellä 13 vapaaehtoista ja Liv todella nauttii heidän surasta. Nuoren ikänsä vuoksi hihnakävely ei ole vielä tuttua, eikä hän ole vielä sisäsiisti.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.
Tulee steriloida Suomeen tulon jälkeen sovitusti, 3-4 kk ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.