Valikko Sulje

Leo

Leo
Leo
Leo
Leo
Leo
Leo
Leo
Leo
Leo
Leo

Leo

Eräänä huhtikuisena lauantai iltana Stray Planetin Eleni sai puhelun poliisilta, he olivat saaneet valituksen kaltoinkohdelluista koirista. Naapurit sanoivat että viimeisen kuukauden ajan he ovat kuulleet koirien haukkumista ja vinkumista suljetusta asunnosta. Eleni, poliisit ja yleinen syyttäjä menivät paikalle ja asunnon oven avattuaan he löysivät kolme nuorta koiraa, eläen heidän omien jätöksien seassa ilman ruokaa tai vettä. Leon kasvoissa ja kaulassa oli myös haavoja. Asunnon olivat vuokranneet kolme ulkomaalaista henkilöä. Koirat vietiin eläinlääkäriin hoidettavaksi ja tämän jälkeen stray planetin tarhalle turvaan ja jatkamaan parantumista.

Leo pelastettiin kauheista olosuhteista yhdessä Oscarin ja kolmannen koiran kanssa. Narttu löysi oman kotinsa jo ja Leo ja Oscar odottavat tarhalla omien kotiensa löytymistä. Leo on fiksu, iloinen ja hauska poika. Hän rakastaa ihmisiä ja ihmisten läheisyyttä ja hellyyttä. Leo on huumorintajuinen höpsö. Leosta saisi hyvän kaverin niin kainaloon sohvalle kuin pitkille lenkeille ulos. Leo on tarhalla tottunut lenkkeilemään hihnassa ja rakastaakin ulkoilua erittäin paljon.

Ikä noin 1v
Paino noin 15kg
Staffimix
Kastroitu uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen lokakuun lopussa.

Jos kiinnostuit Leosta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus