Valikko Sulje

Lenni

Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Lenni
Uros
ikäarvio 3,5-4 kuukautta
aikuispainon arvio 15 kg
Lenni löytyi yksin harhailemasta Hopelandin tarhan läheisestä kylästä. Lenni oli löydettäessä hyvässä kunnossa. Luultavasti hän ei ollut ehtinyt viettää kovinkaan kauaa yksin, vaan oli hylätty suoraan kodista.
Lenni pääsi turvaan Hopelandin tarhalle, missä hänen ei tarvitse olla yksin vaan seurana on joukko muita koiria sekä paljon vapaaehtoisia. Lenni saa elää vapaaehtoisten kanssa samassa talossa, joten rapsutuksia riittää pitkin päivää.
Lennistä on kuoriutunut tarhalla oikea itsevarma hurmuri, joka tulee toimeen tarhan muiden koirien kanssa ja hän hakee reippaasti ihmisten huomiota. Lenniä kuvaillaan älykkääksi, rohkeaksi ja touhukkaaksi pennuksi. Lennistä saa joku varmasti aktiivisen lenkki- ja harrastukaverin. Nuoren ikänsä vuoksi Lenni ei ole vielä sisäsiisti, eikä hän osaa kävellä hihnassa.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole kastroitu.
Tulee kastroida sovitusti, 4-6 kk Suomen tulon jälkeen . Tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.