Valikko Sulje

Late

Late
Late
Late
Late
Late
Late
Late
Late
Late
Late

Late

Late ja hänen sisaruksensa löydettiin lokakuussa 2022 Pohjois-Kreikassa Ioanninan sairaalan parkkipaikan pusikosta. Heidän pelokas äiti yritti pitää huolen pienistä pennuistaan. Pennut alkoivat olla jo sen ikäisiä että liikkuivat ja altistuvat vaaroille. Pennut otettiin turvaa mutta ujoa emää ei saatu kiinni tällöin. Nyt, 1,5 vuotta myöhemmin heidän emäkin on saatu kiinni vihdoin.

Late elää Kostasin tarhalla Ioanninan vuoristossa. Late on älykäs ja hauska koira. Late on ihmisrakas ja muutenkin sosiaalinen kaveri. Late rakastaa rapsutuksia ja hellyyttä. Tarhalla on monenlaisia koiria ja Late tulee hienosti juttuun kaikkien kanssa. Tarhalla on myös kaksi Aasia ja yhteiselo heidänkin kanssa sujuu moitteetta. Late on päässyt vapaaehtoisten kanssa harjoittelemaan hihnassa kulkemista ja tämä sujuu häneltä hyvin.

Ikää 1,5 vuotta
Paino noin 18kg
steriloitu narttu
Sijainti Kostasin tarha, Ioannina, Kreikka

Olisiko sinulla koti tälle kaunottarelle, jonka olisi jo aika päästä pois tarhalta, ikiomaan kotiin?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus

Laten kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304