Valikko Sulje

Lakis (Suomessa)

Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)
Lakis (Suomessa)

Lakis

Kaunis ja herkkä Sylvia hylättiin yhdessä pentujensa kanssa. Pennut olivat pahvilaatikossa ja vielä kovin pieniä ja hauraita. Nikos otti perheen tarhalle. Tarhalla kuitenkin osa sairastui ja menehtyi. Osa selviytyi, yksi heistä on Lakis.  Lakis sairastui itsekin, mutta hän oli todella sitkeä ja selviytyi ainoana sairastuneista pennuista.

Nyt Lakis on nyt ollut viikon (tuli 13.8.2023)kotihoidossa Suomessa ja valmis etsimään omaa kotiaan

 

Kotihoitaja kertoo Lakiksesta seuraavaa:

Lakis on sopivasti sosiaalinen ja sopivasti itsenäinen. Rakastaa ihmisen läheisyyttä, mutta rauhoittuu myös omiin oloihinsa ja leikkii itsekseen leluilla.

Ihmiset kiinnostaa, ulkona. Lakis on kuitenkin hieman pidättyväinen, kunnes rohkaistuu käydä morjestamassa naapuria. Vastaantulevia koiria jännittää, ja kokee turvallisemmaksi lähteä pakoon. Namien kanssa kuitenkin selviää ilman suurempia pelkoja.

Kotihoitopaikassa on kaksi narttu koiraa ja kaksi poikalasta. Lakis tulee kaikkien kanssa toimeen.

Kerrostalon rappuset kulkee hienosti ylös ja alas, eikä rappukäytävän ääniin reagoi. Ulkona hihnassa kulkemista harjoitellaan vielä, lähinnä sitä, että kuljetaan tien reunassa. Lakis jää usein ihmettelemään ympäristöä, mutta rohkaistuu nopeasti jatkamaan matkaa. Koirakaverit auttavat tässä paljon.

Lakis ei ole vielä täysin sisäsiisti, mutta edistystä on tapahtunut. Pissa-alustalle tekee pissat, jos hoitaja ei ole ollut tarpeeksi nopea.

Yöt Lakis on nukkunut ja päivisin osaa rauhoittua sisällä itse.

Ruokahalu on valtava, ja tulevassa kodissa onkin syytä pitää ruoat piilossa. Tämä nuori herra meinaan raivaa tiensä ruokasäkille jos mahdollisuus on.

 

uros, ei kastroitu

korkeus 40 cm

paino 12 kg

kasvuennuste 20 kg

ikää n 7  kk

 

Pennut ovat saaneet kasvaa yhdessä ja äidin valvovan silmän alla. Pennulla on perusasiat olleet kunnossa koko heidän lyhyen elämänsä ajan. Pennut ovat sosiaalisia ja reippaita. Leikkisiä, ja ihmisrakkaita.

 

Olisiko sinulla koti Lakikselle  ?

Tuli  Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus
 Lakis  tulee kastroida 4-6 kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.