Valikko Sulje

Kurt

184811725_380601886555468_5930138683123779717_n-2-1
Kurt
Kurt löytyi yhdessä äitinsä Lucyn ja kolmen siskonsa kanssa. Koirat olivat todella huonossa kunnossa ja hädin tuskin elossa.
Uusi yhteistyökumppanimme löysi koiraperheen ja hoiti heidät kuntoon. Nyt pennut ovat valmiita oman kodin etsintään.
Tällä tarhalla on paljon vapaaehtoisia, jotka sosiaalistavat koiria ja opettavat heille valmiuksia tulevaan kotikoiran elämään.
Kurt on n 6 kk ikäinen koira.
Painaa 18 kg, korkeus n 50 cm
Kurt tykkää hengailla tarhalla toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä.
Koirat steriloidaan, mikäli ne ovat riittävän vanhoja tulohetkellä. 4 kk ikäisiä koiria ei steriloida. Koirat tulee kuitenkin steriloida/kastroida Suomeen tulon jälkeen, niiden ollessa riittävän vanhoja. Koiran sterilointi/kastraatio Suomessa on adoptoijan vastuulla kaikkine kustannuksineen.
Koirien kuvaukset luonteista ym tehdään Kreikassa ja usein tarhaoloissa. Koiran käytös saattaa muuttua Suomeen tulon jälkeen. Koiralle tulee antaa riittävästi aikaa sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirista peritään kulukorvaus
Koirat tulevat Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia)
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System)
Olethan liikkeellä vain tositarkoituksella ja oikea -aikaisesti. jos sinulle sopiva aika adoptoida koira on vasta kesällä, ole liikkeellä lähempänä ajankohtaa.
Pyrimme tuomaan kotia etsivät koirat nopealla aikataululla Suomeen vapauttaaksemme turvapaikan sitä tarvitsevalle.