Valikko Sulje

Kristoff

Kristoff
Kristoff
Kristoff
Kristoff
Kristoff
Kristoff
Kristoff
Kristoff

Kristoff

Kristoff ja sisaruksensa pelastettiin kadulta yhdessä heidän emänsä kanssa pentujen ollessa noin kahden kuukauden ikäisiä. Siitä asti pennut ovat eläneet Ioanninan kunnallisella tarhalla. Emä on palautettu kadulle, mikä on kunnallisella tarhalla tapana valitettavasti ja on myös pentujen kohtalo jos he eivät koteja löydä pian kastroinnin jälkeen.

Kristoff on veljeään kypsemmän oloinen. Kristoff rakastaa rapsutuksia ja ihmisen hellyyttä. Kristoff tykkää leikkiä veljensä ja heidän kanssa häkin jakavan Phoeben kanssa. Kristoff on ikäisekseen rauhallinen ja kohtelias herra. Kristoff on päässyt kokeilemaan hihnassa kulkemista ja alun hämmennyksen jölkeen alkoi uteliaana tutkimaan ja haistelemaan ympäristöään.

Arvioitu ikä noin 10kk
Paino noin 20kg, aikuisena noin 25kg
Kastroitu uros

Olisiko sinulla koti komealle Kristofille?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Kristoffista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .Koirista peritään kulukorvaus