Valikko Sulje

Konan

Konan saapui Suomeen kotihoitoon viime lauantaina 17.4. On kotihoidossa Halikossa.

Konan on koira joka ei ole koskaan talossa sisällä asunut ja kuitenkin tällä hetkellä on kuin aina olisi ollut pehmeä tyyny pään alla ja matto tassujen alla. Sisäsiisti poika. Utelias ja leikkisä. Tulee kaikkien koirien kanssa toimeen. Ottaa innoissaan vastaan kaikki ihmiset ja lapset. Rakastaa leikkiä leluilla ja niitä innoissaan kantaa. Luut maistuvat makoisilta. Hihnassa kävelee kuin vanha tekijä. Kotihoitajan mukaan aivan älyttömän fiksu ja oppivainen poika. Perheessä on toinen koira ja hyvin tulevat toimeen keskenään. Yöt nukkuu hyvin ja ruoka maistuu.

Konan painaa nyt 24 kiloa. Aikuisena paino on noin 30-35 kiloa. Konan on syntynyt 9.1.2021

Tulin Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, leishmania, ehrlichilia) Tulin Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit minusta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Konan tulee Suomeen kastroimattomana. Hänet tulee kastroida 4-6 kk kuluessa Suomeen tulosta. Tästä aiheutuneet kustannukset tulevat adoptoijan maksettavaksi.