Valikko Sulje

Kika

Kika
Kika
Kika
Kika
Kika
Kika
Kika
Kika
Kika
Kika

Kika

Kika ja hänen veljensä Mika löydettiin heidän emänsä kanssa Ioanninan läheisestä kylästä Kastritsasta Pohjois-Kreikasta. Heidät otettiin turvaan ja he päätyivät Nikosin pienelle tarhalle missä pennut ovat nyt saaneet kasvaa turvassa ja on heidän aikansa löytää omat kodit.

Kikan kerrotaan olevan kerrassaan ihastuttava persoona! Hän on iloinen ja aina hyväntuulinen veijari. Kika rakastaa leikkiä ja juosta. Hän on sosiaalinen ja avoin ja rakastaa rapsutuksia ja haleja, ensin leikittyään ihmisen kanssa. Tulee toimeen muin koirien kanssa hienosti, on muita koiria kohtaan sosiaalinen ja kohtelias. Ihmisen huomio ja läheisyys menee kuitenkin etusijalle ja silloin Kika ei hirveästi huomio muita koiria. On harjoitellut hihnassa kulkemista ja tämä sujunut hyvin.

Ikäarvio noin 8kk
Paino noin 18-20kg
Korkeus 50cm
Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa
Sijainti Nikosin tarha, Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Kikasta, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Kikan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.