Valikko Sulje

Joy

Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy
Joy

Joy

Pohjois-Kreikan Ioanninan läheisessä kylässä on eräs narttu-koira, joka on tehnyt useat pennut. Narttu kuitenkin onneksi saatiin kiinni ja vietyä steriloitavaksi. Hänen viimeisiksi pennuikseen jäivät Joy, Timmy, Lina ja Clond. Pennut synnyttyään päätyivät Kostasin tarhalle. Timmy, Clond ja Lina ovat tulleet jo kuukausia sitten Suomeen omiin koteihinsa. Joy on jäänyt viimeiseksi sisaruksista tarhalle, odottamaan omaa onnenpotkuaan.

Joy on kompaktin kokoinen ihana neiti. Joy ei heti innostu vieraista ihmisistä vaan vaatii hetken tutustumisen. Pian kuitenkin Joy hakee rapsutuksia ja huomiota ja ennemmin jäisi vapaaehtoisten rapsuteltavaksi kuin lähtisi lenkille. Tarhan vapaaehtoiset vievät koiria hihnassa kävelylle kun ehtivät ja Joy nauttii tästä kovasti kunhan vähimmäisvaatimukset rapsutuksista ha hellyydestä on täytetty ;). Hänestä saisikin reippaan kaverin lenkeille mukaan.

Ikää 1,5v
Korkeus noin 45cm
Paino 15-17kg
Steriloitu narttu

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus

Joyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304