Valikko Sulje

Jonah (Päivitetty)

Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
Jonah (Päivitetty)
JONAH
Uros Kastroitu
Ikä 1 vuosi
Paino 20kg
Natasa näki pentueen vieraillessaan Thessalonikin kunnan koiratarhalla ja otti ne turvaan Hopelandiin. Kunnan tarhalla pienillä pennuilla olisi ollut karut oltavat, iso riski tarttuville taudeille, ilman mahdollisuutta ulkoiluun kopin ulkopuolella. Hopelandissa ne saivat turvallisen ympäristön kasvaa. Jonahin sisarukset ovat kaikki löytäneet kodin Suomesta. Se on jäänyt sisarusparvesta ainoana tarhalle  odottamaan omaa vuoroaan yli puoleksi vuodeksi. Tässä ajassa Jonahista on kasvanut komea nuori mies.
Jonah on kiltti ja tottelevainen koira. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Se on kiinnostunut kaikesta ja haluaa olla tekemisessä mukana. Jonah on leikkisä ja aktiivinen nuori mies. Se on huomannut, että pentujen huoneessa on ruokaa kupissa ja yrittääkin livahtaa sinne aina, kun vapaaehtoiset menevät siistimään pentujen huonetta.
Löytyisikö luotasi koti ihanalle Jonahille?
Se tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit Jonahista, niin käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut myös https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus.