Valikko Sulje

Jemille

Jemille
Jemille
Jemille
Jemille
Jemille
Jemille
Jemille
Jemille

Jemille

Naaras
Ikäarvio n. 8kk
Aikuispaino n. 25-30kg
Sijainti : Thessaloniki, Kreikka

Jemille löytyi pienenä pentuna harhailemasta Stray Planetin tarhan lähettyviltä vain muutama viikko veljensä Jasonin jälkeen. Vapaaehtoiset ottivat Jemillen hoiviinsa ja nyt hänestä on kasvanut iloinen ja hyväkuntoinen nuori neiti.

Jemilleä kuvataan rauhalliseksi ja herttaiseksi koiraksi. Hän tykkää olla vapaaehtoisten läheisyydessä ja rapsutettavana. Ihmisten kanssa oleminen on mieluisaa ja välillä Jemille onkin lähtenyt omille teilleen aitauksestaan etsimään tarhan vapaaehtoisia. Tarhan alueelta hän ei ole kuitenkaan koskaan lähtenyt karkumatkoillaan vaan pysyy siellä missä ihmiset ovat.

Jemille on luonteeltaan kiltti ja tulee toimeen kaikkien tapaamiensa koirien, urosten sekä narttujen kanssa. Pitää kaikista ihmisistä ja on herkuilla motivoitavissa. Hihnakävelyä harjoitellaan vielä.

Jemille steriloidaan ennen Suomeen tuloa.

Olisiko sinulla koti Jemillelle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus

Jemillen kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304