Valikko Sulje

Jasper

Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper
Jasper

Jasper

Jasper on yksi Trikan pennuista. Trika löydettiin viime vuoden lopulla tiineenä, nälkäisenä ja pelokkaana kreikan Ioanninassa. Hänet otettiin samantien kotihoitoon ja ajan kuluessa hän alkoi luottamaan ihmisiin ja avautumaan. Marraskuussa Trika synnytti 5 pentua. Yksi pennuista menehtyi neurologisten ongelmien takia. Trika hoiti 4 tervettä pentua erinomaisesti. Jasper sisaruksineen syntyivät yliopiston ihmisten hoidossa. pennuista on kasvanut reippaita ja sosiaalisia tyyppejä. Trika oli upea emo pennuille, hänet ja pennut vieroitettiin toisistaan pentujen ollessa tarpeeksi vanhoja.

Jasper elää Ioanninan yliopiston kampuksella sijaitsevassa tarhassa. Hän jakaa aitauksen veljensä Jonahin kanssa. Kaksi muuta sisaruksista löysivät jo nuorina omat kotinsa. Nuorten poikien päivät kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden. Jasper on ilmetty äitinsä kopio. Jasper on rauhallinen ja ihmisrakas pentu. Tapasimme jasperin yhdistyksenne kreikan reissulla elokuussa. Jasper otti ilolla vastaan meidät uudet ihmiset ja jakoi pusuja minkä kerkesi. Jasper seuraili puuhiamme aitauksessa muttei kuitenkaan häärännyt jaloissa vaan oli läsnä rauhallisesti. Jasper on tavannut lapsia ja pitää heistäkin, voisi sopia siis mahdollisesti lapsiperheeseen. Tulee toimeen hienosti muiden koirien kanssa. Jasper rakastaa vettä ja hänellä onkin hauska tapa juoda suoraan hanasta vettä.

Ikä 9kk
Paino noin 17kg, aikuisena ~20-22kg
Kastroimaton uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Jasperista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .Koirista peritään kulukorvaus