Valikko Sulje

Jason

Jason
Jason
Jason
Jason
Jason
Jason
Jason
Jason
Jason
Jason

Jason

Uros
Ikäarvio n. 4kk
Aikuispaino n. 35+kg

Jason ilmestyi Stray Planetin tarhan lähettyville kuin tyhjästä eikä kukaan tiedä mistä pentu on sinne tupsahtanut. Onneksi tarhan työntekijät ottivat hänet hoiviinsa ja nyt Jason on valmis etsimään omaa kotia Suomesta.

Tämä herttainen nallukka rakastaa ihmisten huomiota. Hän viihtyykin oikein hyvin mukana tarhan ihmisten touhuissa ja on aina valmis rapsutuksille. Jason on pentujen tapaan leikkisä ja energinen. Hän on luonteeltaan iloinen ja ystävällinen poika, joka tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Hän olisi varmasti mitä parhain ulkoilukaveri ja sohvanvaltaaja !
Jasonista kasvaa isokokoinen laumanvartija ja tämä tulee tulevan omistajan ottaa huomioon.

Nuoren ikänsä vuoksi ei ole sisäsiisti eikä osaa kävellä vielä hihnassa. Jasonia ei ole kastroitu ikänsä vuoksi, ja Suomeen saapumisen jälkeen on kastroitava sovitusti. Kulut toimenpiteestä tulee omistajan maksettavaksi.

Olisiko sinulla koti tälle ihanalle Halinallelle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus