Valikko Sulje

Jaque

Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque
Jaque

Jaque

Jaque hylättiin sisarustensa ja äitinsä kanssa kaupungin ulkopuolelle pohjois-Kreikassa. Pentuja oli alunperin seitsemän, mutta vain kolme jäi henkiin. Yksi kolmesta eloonjääneistä löytyi myöhemmin jalka murtuneena. Tämä oli Lela. Lelan jalka leikattiin ja hän pääsi kotihoitoon kuntoutumaan.

Jaque on elänyt turvassa Kostan tarhalla. Foivos ja Jaque olivat alkuun kotihoidossa Kreikassa lapsiperheessä, jossa oli myös kissoja. Heillä ei ollut mitään hankaluutta kissojen tai lasten kanssa. Jaquen päivät tarhalla kuluvat hitaasti odottaen sitä omaa kotia ja perhettä.

Jaque on erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas poika.
Älykäs ja leikkisä nuorukainen. Rakastaa rapsutuksia ja ihmisten läheisyyttä. Jaque on muiden koirien kanssa alistuvaisempi ja konflikteja välttelevä poika. Paras koti on aktiivinen koti, jossa myös älyä aktivoidaan.

Ikää 8kk
paino nyt 18kg, aikuisena noin 25kg
korkeus 55 cm
Uros
Kastroidaan ennen Suomeen tuloa

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus