Valikko Sulje

Jannis

Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Jannis
Uros (leikattu)
Ikäarvio 5-6 vuotta
Paino noin 18-20 kg
Korkeus 49 cm
Sijainti: Thessaloniki, Kreikka
Jannis löytyi harhailemasta yksin Thessalonikin liepeiltä. Todennäköisesti Jan on ollut metsästyskoira, jolle ei ole ollut enään tarvetta, ja se on hylätty kadulle. Kadulta hän päätyi kunnan vuokraamalle tarhalle talvella 2022. Jannis vietti melkein vuoden kunnallisen tarhan pienessä häkissä ennen päätymistä Hopelandin tarhalle. Vuosi on pitkä aika koiralle viettää häkkirivissä, jossa 70 koiraa haukkuu ympärillä.
Hopelandin tarhalla koirien olot ovat kodinomaisemmat. Jannis saa elää vapaaehtoisten kanssa samassa talossa, joten mukavia ihmiskontakteja ja rapsutuksia on tarjolla koko ajan. Janniksen laumaan kuuluu parikymmentä koirakaveria, joiden kaikkien kanssa hän tulee toimee erinomaisesti.
Tarhalla Jannista kuvaillaan herttaiseksi ja rauhalliseksi tyypiksi, joka ei tee itsestään suurta numeroa. Uusia ihmisiä hän seurailee ensin pienen hetken sivummalta, mutta tutustumisen jälkeen hakeutuu mielellään sohvalle viereen rapsuteltavaksi.
Hopelandin tarhalla koirat saavat juosta vapaana isolla piha-alueella päivittäin ja tämän lisäksi Jannis on päässyt säännöllisesti hihnakävelyille ja rauhalliset nuuskuttelu lenkit ovat hänelle mieluisia. Jannikselle on kertynyt muutama ylimääräinen kilo, joiden pudottamiseen uuden kodin tulee sitoutua.
Tulevalta kodilta Jannis toivoo tasaista ja leppoisaa arkea, jossa saa pötkötellä omassa lämpöisessä pedissä tai omistajan kainalossa sohvalla. Jannista ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia eikä aivan keskustan vilkkaimpaan hälinään.
Löytyisikö sinulta koti tälle ihanalle pojalle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus
Janniksen kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304