Valikko Sulje

Jackie ( Suomessa)

Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie ( Suomessa)
Jackie
Suomessa kotihoidossa
Kun Jackie sisaruksineen löytyi noin kuukauden ikäisinä hylättynä ajotien varrelle, sai Natasa soiton kunnan työntekijältä. Pennut tuotiin Hopelandin tarhalle, sillä kunnallisella koiratarhalla niiden mahdollisuudet selvitä olisi ollut huono. Ne ovatkin eläneet lähes koko elämänsä Hopelandin koiratarhan suojissa. Siellä Jackiesta on kasvanut avoin, iloinen ja sydämellinen koira.
Jackie on nyt noin vuoden vanha, se painaa noin 20+ kiloa ja on noin 50 cm korkea. Jackie on steriloitu.
Jackie saapui 15.7 Suomeen kotihoitoon. Kotihoitaja kertoo näin:
Jackie on aktiivinen koira, joka kaipaa leikkejä ja lenkkejä. Erittäin ihmisrakas ja hellyydenkipeä tyttö. Todella kiltti ja oppii nopeasti. Sisäsiisti. Narussa liikkuu melko hyvin. Tottunut toisiin koiriin ja tukeutuukin paljon heihin. Alkuun oli äärettömän arka, mutta jo näin viikon jälkeen täysin kotiutunut. Kova ruoan perään, mutta ei missään tapauksessa ruoka-agre. Ei myöskään päällepäsmäri, ei johtaja tyyppiä. Todella rakastettava persoona. Kissoja jahtaa ja metsästysviettiä löytyy. Asuu nyt omakotitalossa. Lapsia ei ole tavannut. Helppo koulutettava. Mutta todellakin aktiiviselle ihmiselle esim. Hyvä lenkkikaveri tai sellaiselle, joka haluaa harrastaa koiran kanssa❤️
Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit Jackiesta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.