Valikko Sulje

Hero

Olen Hero. Olen sterkattu narttu. Ikää minulla on 6 vuotta ja painoa 30 kiloa. Olen asunut koko ikäni tarhalla. Minut löydettiin 40 päivän ikäisenä sisaruksieni kanssa. En ole koskaan saanut kokea pehmeää sohvaa tai sitä omaa ihmistä. Vuodet kuluu ja minä vaan odotan sitä omaa ihmistäni täällä tarhalla. Vaikka minulla on jo ikää, niin paljon minulla on vielä annettavaa sinulle,  tuleva ihmiseni.

Olen alussa vähän ujo. Kun tutustun ja huomaan ettei minulla ole pelättävää, rakastan ihmistä koko sydämestäni ja joka solullani. Tykkään herkuista ja silittävästä kädestä. Kävelen remmissä hyvin rauhallisessa ympäristössä. En tykkää meluisista ympäristöistä, eli en etsi kotia keskeltä kaupunkia vaan rauhallisemmasta ympäristöstä. Jos koen ympäristön olevan liian meluisa minulle, vetäydyn mieluusti turvaan.

Tulen Suomeen sterkattuna, sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja ulkoloishäädettynä. Tautitestit (anaplasmoosi, erchilia, sydämato, leishamani, babesia) tehdään. Tulen Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Minusta peritään kulukorvaus. Jos kiinnostuit minusta, vanhemmasta tytöstä, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan käynyt lukemassa https://hardluckpaws.fi/adoptiot/