Valikko Sulje

Giolina

Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina
Giolina

Giolina

Narttu

Ikä noin 5 kuukautta

Aikuispainon arvio noin 35 kg

Sijainti: Thessaloniki, Kreikka

Kaksi turistia löysi Giolinan ja hänen veljen Julion hylättynä uimarannalta Thessalonikin liepeiltä. Turistit toimivat vastuullisesti ja ottivat yhteyttä Hopelandin tarhaan, mihin pennut pääsivät turvaan  kasvamaan.

Hopelandin tarhalla on pennuille turvalliset olot kasvaa ja tarhan iso vapaaehtoisjoukko pitää huolen pentujen sosialistamisesta. Pennut pääsevät päivittäin temmeltämään tarhan isolle piha-alueelle yhdessä muiden koirien kanssa. Giolina ja Julio ovat erittäin sosiaalisia muita koiria kohtaan ja tulevat toimeen niin pentujen kuin aikuisten koirien kanssa. Giolina ei ole vielä  nuoren ikänsä vuoksi osaa kävellä hihnassa eikä ole sisäsiisti, mutta osaa tehdä tarpeet pentualustalle. 

Giolinaa kuvaillaan tarhalla Iloiseksi ja fiksuksi pennuksi, joka hakee korvat heiluen ihmisten huomiota ja rapsutuksia. Giolina on pentumaiseen tapaan leikkisä ja avoin.

Giolinasta kasvaa aikuisena iso tyttö, joten uudelta kodilta toivotaan aikaisempaa kokemusta isoista koirista.

Löytyisikö sinulta koti tälle suloiselle tytölle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä huolellisesti: https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Olethan tutustunut ajatuksella: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Koirista peritään kulukorvaus

Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.

Tulee steriloida sovitusti, tästä aiheutuneet kulut tulee omistajan maksettavaksi.

Giolinan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304