Valikko Sulje

Ginger

Ginger
Ginger
Ginger
Ginger
Ginger
Ginger

Ginger

Kun Ginger nähtiin ensimmäisen kerran, hän harhaili aivan yksin keskellä tietä. Pelastajat olivat tuolloin matkalla pelastamaan toista eläintä, eivätkä voineet samantien pelastaa Gingeriä. On ihme, että hän selvisi, eikä jäänyt auton alle, vilkkaan tien vieressä tai menehtynyt nälkään. Ginger saatiin onneksi pelastettua.

Hänellä kesti aikaa, että alkoi luottamaan ihmiseen, mitälie hänelle onkaan tapahtunut aiemmin.

Nyt hän luottaa ihmisiin ja on erittäin suloinen tyttö! Ginger osaa kävellä hihnassa ja matkustaa hyvin autossa. Hän on älykäs, iloinen, leikkisä ja tulee toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Syntynyt syyskuussa 2022
Painoa noin 24kg ja korkeutta 50cm
Steriloitu narttu
Sijainti Drama, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus

Gingerin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304