Valikko Sulje

Giatros/Doctor

Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor
Giatros/Doctor

Doctorin nimellä on hauska tarina. Jos Doctorin kaverille tulee haava, Doctor nuolee ja hoitaa kaveria ja haavaa niin kauan kuin haava paranee. Doctor on kuin sisar hento valkoinen.

Giatros on noin 9 vuotias kastroitu uros. Painoa noin 35 kiloa. Asuu muiden koirien kanssa pienehköllä tarhalla. Tulee muiden kanssa hyvin toimeen. Uroksia vähän yrittää pomotta ja haluaisi olla johtaja. Narttujen kanssa mitä mainioin koira. Giatros on rauhallinen, hiljainen ja rapsutuksia rakastava koira. Koskaan ei ole huono hetki ottaa vastaan rapsutuksia. Kun ihmisen käsi vähän sinne päinkään hipaisee, Giatros on selällään tassut taivasta kohti. Että tässä olen nyt, rapsuttakaa. Giatros ei ole mitään super aktiivinen koira. Mutta ei myöskään sohvaperuna. Rakastaa lähteä kävelylle ja kävelee remmissä hyvin.

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, kastroituna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Giatroksesta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Haluamme edistää vanhojen koirien kodin saamista ja siksi kulukorvaus on alempi (350 e) mukaan saa ison säkin laadukasta senioriruokaa ja pullon öljyä.