Valikko Sulje

Gaby

Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby
Gaby

Gaby

Gaby löydettiin pienenä pentuna pohjois-kreikasta Ioanninan läheisestä kylästä roskisten seasta. Oliko kenties joku hylännyt pienen pennun tänne. Hänet löysi eläinsuojelun vapaaehtoinen ja Gabylle järjestyi kotihoitopaikka missä on saanut elää turvassa. Nyt on aika alkaa etsimään hänelle omaa loppuelämän kotia.

Gabyn kerrotaan olevan todella kaunis ja ihastuttava nuori neiti. Gaby on ihmisrakas kaveri. Gaby on pennunomaisesti leikkisä ja ihmisen kanssa touhuamisesta nauttiva tyttö. Gaby on tottunut kotiolosuhteisiin, on sisäsiisti ja sisällä rauhallinen. On oppinut kävelemään hihnassa. Helposti oppiva herkkujen avulla.

Ikä noin 5kk
Paino aikuisena noin 25-30kg
Steriloimaton narttu
Sijainti Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen steriloimattomana. Tulee steriloida noin 3kk kuluessa ensimmäisistä juoksuista. Tästä koituvat kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Gabyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304