Valikko Sulje

Felix

Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix
Felix

Felix on yksi seitsemästä pennusta. Heidät löydettiin pääsiäisenä peloissaan ja kauheassa kunnossa. Nyt heillä on kaikki hyvin ja heistä on tullut iloisia koiria, haluavat leikkiä muiden koirien kanssa ja rakastavat ihmisiä.

Felixillä on miellyttävä luonne. Hän rakastaa leikkiä sisarustensa ja vanhempien koirien kanssa. Felixillä on myös erittäin lempeä ja varovainen lähestymistapa. Hän on hiljainen poika. Hän perääntyy aina, kun joku haluaa hänen lelunsa tai ruokansa. Joskus häntä kiusataan hiljaisen luonteensa vuoksi. Rakastavassa kodissa hän kukoistaa uskollisena ja omistautuneena perheen jäsenenä. Tulee toimeen kissojen kanssa. Tavannut lapsia.

Syntynyt helmikuussa 2023
Painoa noin 20kg, korkeutta 58cm
Kastroidaan ennen Suomeen tuloa.
Sijainti Drama, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ . Koirista peritään kulukorvaus.

Felixin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304