Valikko Sulje

Eva

Eva
Eva
Eva
Eva
Eva
Eva
Eva
Eva
Eva
Eva

Eva

Narttu
Ikäarvio: 4k (voi matkustaa Suomeen 6kk iässä Heinäkuussa)
Paino arvio aikuisena: >25kg, (nyt 9.5kg)
Steriloimaton nuoren iän vuoksi
Sijainti :Thessaloniki Kreikka

Eva sisaruksineen löydettiin yhdessä harhailemasta Thessalonikin kaduilta hyvin nuorina. Pentueen onneksi heillä oli emo mukanaan huolehtimassa heistä. Emo kuitenkin oli alkuun kovin arka ja emon sekä pentujen kiinni saaminen oli haastavaa, mutta lopulta pitkäjänteisen työn avulla koko poppoo saatiin kiinni ja turvaan Stray Planetin tarhalle.

Tarhalla pennut ovat syöneet hyvin ja saaneet hoivaa ja rapsutuksia vapaaehtoisilta sekä emoltaan. He ovat kasvaneet, vahvistuneet ja reipastuneet tutkimaan ympäristöään ja ovat nyt valmiita kodin etsimiseen Suomesta!
Myös emo on voimistunut tarhalla ja hänestä on kuoriutunut rauhallinen ja ihmisrakas koira.

Eva on veljensä Titon tapaan reipas ja rohkea touhuaja. Hän on hyvin sosiaalinen ja pitää ihmisten huomiosta sekä hakeutuu rapsutettavaksi. Evan päivät tarhalla kuluu leikkiessä ja tutkiessa ympäristöä sisarusten kanssa.

Hihnassa kulkemista on alettu tarhalla harjoitella ja se onkin muiden koirien esimerkillä sujunut jo. Ei ole nuoren iän vuoksi vielä sisäsiisti.

Olisiko sinulla reippaalle Evalle oma koti?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Eva tulee steriloida ensimmäisten juoksujen jälkeen sovitusti. Kulut tästä tulee omistajalle.

Jos kiinnostuit Evasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus.

Evan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.