Valikko Sulje

Eros

193751623_963273441265245_3870473233337713974_n
Mikä upea ilmestys hän onkaan. Eikä jälleen kerrana kaikki paras ole ulkokuoressa, tämän pojan luonne on puhdasta kultaa. Eros on päässyt mereen uimaan vapaaehtoisten kanssa ja häntä on sosiaalistettu paljon. Tulee hyvin toimeen koirien kanssa. Kissojen kanssa ei ole ollut tekemisissä.
Eros oli löydetty aikanaan kadulta, jossa häntä olivat kiusanneet lapset.
Eros oli myös kertaalleen omassa kodissaan Thessalonikissa, mutta perhe palautti hänet saatesanoilla ” sillä on varmasti mukavampaa tarhalla”. Luultavasti perheellä ei kuitenkaan ollut aikaa ja halua koiran kanssa elämään.
Ikää 5 vuotta
korkeus n 60 cm
Kastroitu
Koirien kuvaukset luonteista ym tehdään Kreikassa ja usein tarhaoloissa. Koiran käytös saattaa muuttua Suomeen tulon jälkeen. Koiralle tulee antaa riittävästi aikaa sopeutua uusiin olosuhteisiin.
Koirista peritään kulukorvaus
Koirat tulevat Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia)
Tutustu nettisivuilla olevaan infoomme koiran kotiuttamisesta. https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirat rekisteröidään Ruokaviraston vaatimusten mukaisesti Traces-järjestelmään (TRACES on lyhenne sanoista Trade Control and Expert System)
Olethan liikkeellä vain tositarkoituksella ja oikea -aikaisesti. jos sinulle sopiva aika adoptoida koira on vasta kesällä, ole liikkeellä lähempänä ajankohtaa.
Pyrimme tuomaan kotia etsivät koirat nopealla aikataululla Suomeen vapauttaaksemme turvapaikan sitä tarvitsevalle.
Jos haluta tarjota kodin tälle upealle koiralle, niin käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/