Valikko Sulje

Em

Em
Em
Em
Em
Em
Em
Em
Em
Em
Narttu
Ikäarvio 5-6 kk
aikuispainon arvio 30 kg
Emin tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon, ja he suuntasivat vuorille. Paikanpäällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus:  kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt kuusikko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta.
Nyt pentujen iho-ongelmat ovat selätetty ja he ovat turvassa Hopelandin tarhalla. Heille on alkanut kasvamaan turkki takaisin paljaille ihoalueille ja massaakin on kertynyt hyvällä ruokinnalla, joten oman kodin etsintä voi alkaa.
Em on pentueen kiltti luppakorva, jonka luonnetta kuvaillaan herttaiseksi ja hellyydenkipeäksi. Rankka alkutaival ei ole vienyt Emin uskoa ihmisiin. Sisarustensa tapaan Em rakastaa vapaaehtoisten huomiota ja tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Em ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa. Uuden kodin tulee huomioida että tämän pennun perimässä on paimenkoiraa.
Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovan onnen tytölle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.
Tulee steriloida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.