Valikko Sulje

Ella

Ella
Ella
Ella
Ella
Ella
Ella
Ella
Ella

Ella

Ella ja siskonsa Cinder löydettiin Ioannina yliopiston kirjaston ulkopuolelta lokakuussa. Opiskelijat onneksi näkivät pienet pennut ja pitivät huolen heistä kunnes yliopiston alueen koirista huolehtivat ehtivät paikalle ottamaan pennut turvaan. Nuoret pennut vietiin eläinlääkäriin hoidettavaksi ja tarkistettavaksi. Edellinen yönä joku oli kampukselle tullut hylkäämään pennut. Kampuksella asuu monia isoja koiria laumoissa ja pennuille olisi voinut käydä todella huonosti.

Ella ja siskonsa ovat nyt turvassa ja pääsevät etsimään omia loppuelämän kotejaan. Ella siskonsa tavoin on nuorena pentuna asiaan kuuluvasti leikkisä, ihmisrakas ja iloinen pallero. Rakastaa käpertyä ihmisen syliin nukkumaan ja ruoka maistuu hyvin. Nuoresta iästään johtuen tarkempia luonnekuvauksia on vielä hankala tehdä.

Ikää nyt noin 2kk, Suomeen tullessa vähintään 4kk
paino noin 5kg (aikuisena arviolta 25kg)
Steriloimaton narttu

Olisiko sinulla koti suloiselle Ellalle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Nuoren ikänsä takia ei ole vielä steriloitu. Tulee kuitenkin steriloida 2-3kk ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä koituneet kustannukset tulevat kokonaisuudessaan adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Ellasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .