Valikko Sulje

Eddie (Suomessa)

Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie (Suomessa)
Eddie on tullut Suomeen vuosia sitten ja nyt Eddielle ja hänen adoptioveljelleen Rasille etsitään uusi koti omistajan menehdyttyä. Nämä koirat ovat eläneet Suomessa ollessaan rakastettuina perheenjäseninä.
Kotihoitaja kertoo Eddiestä näin:
Eddie on nyt noin 9,5 vuotias vanhempi husky-taustainen herra.
Luonteeltaan Eddie on äärimmäisen rauhallinen, hyvä luonteinen, kiltti, rohkea, ja reipas, ihmisrakas. Toisinaan hieman itsepäinen, esimerkiksi lenkiltä kotiinpäin kävellessä, hidastelu ja pysähtely on normaalia.
Eddie rakastaa ulkona oloa ja nauttii pitkistä kävelylenkeistä, joilla hän saa edetä omaan tahtiinsa ja nuuhkia hajut rauhassa.
Eddie kävelee hienosti hihnassa, eikä vedä melkeinpä ollenkaan. Toisinaan, jos hän näkee mielenkiintoisen ihmisen, niin saattaa innostuksissaan vetää uutta tuttavuutta kohti. Peuroihin hän reagoi kiinnostuneena ja kevyesti ääntelemällä, mutta ei vedä niiden luokse.
Eddie saattaa muita ihmisiä taikka koiria nähdessään äännehtiä, mutta ei ole sitä käytöstä juurikaan täällä havaittu, koska aika syrjässä asumme. Mutta ei ole naapureihin taikka heidän koiriin reagoinut muuten kuin ystävällisen kiinnostuneesti.
Eddie antaa tehdä hoitotoimenpiteitä, ja on saatu hienosti leikattua kynnetkin pariin otteeseen, vaikka kuulemma Eddie ei siitä pidä. Namipalkka motivoi häntä kyllä.
Eddielle sopiva koti voisi olla rauhallisempi aikuiskoti kuin kovasti hulinaa sisältävä lapsiperhe. Hän tulee erinomaisesti toimeen muiden koirien kanssa eikä aristele uusia tuttavuuksia, kotihoitopaikassa on useampia koirakavereita seurana, mutta ei juurikaan innostu kenenkään kanssa leikkimään, eli välttämättä toisen koiran leikkikaveriksi hänestä ei ole, mutta rauhallinen seura varmasti kelpaa.
Aiempi omistaja kertoo, että kissoja Eddie jahtaa.
Uusi koti voisi sijaita vähän rauhallisemmassa ympäristössä kuin kaupungin keskustassa, ja oma piha olisi Eddielle mieluisa. Hän viihtyy päivät pitkät ulkona ja olisi hyvä, jos pihassa olisi jonkinlaiset aidat, hän kuulemma saattaa vaellella pois tontilta, jos sille päälle sattuu.
Aiempi omistaja kertoo Eddiestä myös seuraavia asioita:
Pelkää kovia äänia, kuten ukkosta ja ilotulituksia. Niiden aikana Eddie haluaa olla joko sylissä turvassa tai jossain hämärässä piilopaikassa.
Eddiellä on nivelrikko etukyynärissä, erityisesti oikeassa. Hän saa 2 krt päivässä Gagapentiini lääkitystä nivelkipuihin. Tarpeen tullen hänelle voidaan antaa kuuriluontoisesti tulehduskipulääkettä, jos Eddie ontuu tai vaikuttaa kivualiaalta.
Eddie on käynyt eläinlääkärissä 18.4, jolloin on saatu vuoden resepti gabapentiinille.
kastroitu
paino 23 kg
korkeus 55 cm
Eddiestä peritään seniori-kulukorvaus.
Kotihoidossa Lohjalla
Jos kiinnostuit Eddiestä, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/