Valikko Sulje

Dylan

Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan
Dylan

Dylan päätyi Pohjois-Kreikan Ioanninan kunnalliselle tarhalle. Siellä hänet kastroitiin ja odotettiin adoptiota. Me päätimme ottaa Dylanin Suomeen omaa kotia etsimään.

Dylan tuli Suomeen 10.6 ja on ollut kotihoidossa Oulussa siitä lähtien

 

Ikää n 1 vuosi

paino n 18 kg

kastroitu uros

 

Kotihoitaja kertoo Dylanista näin:

Dylan on aivan mahtava kotikoira. Alkuun hieman arkailee uusia ihmisiä etenkin miehiä mutta hetken tutustelun jälkeen olisi menossa kaikkien syliin. Rakastaa siis yli kaiken läheisyyttä ja rapsutuksia. Yksinolo sujuu jo pitkän lenkin jälkeen hyvin. Jos liian paljon virtaa niin kehittelee kyllä itselle tekemistä. Yleisimmin kuitenkin rauhallinen. Tulee toimeen urosten ja narttujen kanssa. On enemmän alistuvainen muille koirille. Asuu nytkin uroksen kanssa. Hoitotoimenpiteet sujuu herkkujen kanssa mainiosti. Lenkillä on riistaviettinen ja ohi meneville koirille saattaa haukkua. Ottaa kuitenkin tosi hyvin jo lenkeillä kontaktia ja kävelee ilman häiriötekijöitä tosi nätisti vierellä.

Luoksetulo on jo hyvällä mallilla.

Tottunut myös monenlaisiin eläimiin.

Pyöräily on  ihan ykkösjuttu ja osaa nätisti juosta vierellä. Juokseminen ylipäätään on ihan parasta Dylanin mielestä

 

Olisiko sinulla koti Dylanille?

 

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus
Kotihoidossa Oulussa