Valikko Sulje

Diego

Diego
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego

Diego

Kuusi sisarusta löytyi Ioanninan yliopiston läheiselle alueelle. Eräs paikallinen löysi heidät pentujen onneksi ja auttoi heidät turvaan. Pennut olivat hyvin nuoria ja enää ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Näinollen pääteltiin että kyseessä oli omistetun koiran vahinkopennut mitkä oli hylätty. Näin nuoret pennut eivät olisi selvinneet kauaa omillaan kadulla joten he olivat todella on rakkaita että välittävä ihminen sattui heidät löytämään.

Diego, Markos, Bailey, Fabio, Anet ja Trika pääsivät Ioanninan kunnalliselle tarhalle löytymisensä jälkeen. Tarhalla pentue sai rokotukset ja loishäädöt asianmukaiseen kuntoon ja ovat valmiita kodinetsintään. Päivät tarhalla kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden. Diego on sisarustensa tapaan leikkisä ja ihmisrakas nuori poika. Diego on huumorintajuinen hassuttelija kenen kanssa ei tule tylsää.

Ikä noin 2,5kk
Paino aikuisena noin 25-30kg
Kastroimaton uros

Olisiko sinulla koti tälle hauskalle pojalle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Diegosta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/