Valikko Sulje

Destiny

Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Destiny
Narttu
Ikäarvio 6 kk
Aikuispaino noin 28-30 kg
Destinyn ja hänen sisarusten tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon ja he suuntasivat vuorille. Paikan päällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus: kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt kuusikko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät löydettäessä vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta.
Nyt pentujen iho-ongelmat ovat selätetty ja he ovat turvassa Hopelandin tarhalla. Heille on alkanut kasvamaan turkki takaisin paljaille ihoalueille ja massaakin on kertynyt hyvällä ruokinnalla, joten oman kodin etsintä voi alkaa.
Destiny on pentueen suloinen tyttö, jota kuvaillaan luonteeltaan kiltiksi ja hellyydenkipeäksi. Rankka alkutaival ei ole vienyt Destinyn uskoa ihmisiin. Destiny rakastaa vapaaehtoisten huomiota ja tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Jotku isommat koirat saattavat kiusata kilttia Destinyä. Destiny ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa.
Uuden kodin tulee huomioida että tämän pennun perimässä on paimenkoiraa.
Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovanonnen tytölle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus.
Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.
Tulee steriloida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.