Valikko Sulje

Deppy

Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy
Deppy

Deppy

Deppy löydettiin hylättynä juuri ennen viime joulua Ioanninan keskustassa. Nähtävästi hän ei ollut hyvä työssään metsästyskoirana ja valitettavasti yleistä on että nämä huonot metsästyskoirat hylätään kadulle.

Deppyn onneksi hänet löysi Eleni, kuka työskentelee Ioanninan yliopistolla ja on auttanut ja pelastanut koiria pitkään. Eleni pyysi yliopiston alueen koirista huolehtivaa yhdistystä auttamaan ja tietenkin näin toimittiin ja Deppy nykyään elää turvassa yliopiston alueella sijaitsevassa tarhassa. Deppy jakaa aitauksen yhdessä pointteripojan Markon kanssa. Deppy on hyvin energinen ja menevä neiti. Hän aina haluaa ihmisten huomiota ja rakkautta. Hänen tuleva omistajan tuleekin olla aktiivinen koiranomistaja kuka haluaa puuhailla ja ulkoilla koiran kanssa. Deppysta saisi hyvän kaverin vaikka vaelluksille. Deppy on hauska persoona kenen kanssa ei tule tylsää!

Ikä 2 vuotta
Paino noin 15kg
Steriloitu narttu

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Deppysta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus