Valikko Sulje

Dante

Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Dante
Dante

Dante

Dante ilmestyi noin 4 kuukauden ikäisenä Ioannina yliopiston kampukselle Pohjois-Kreikassa heinäkuussa 2022. Pieni poika otettiin talteen ja vietiin eläinlääkäriin tarkastettavaksi, rokotettavaksi ja sirutettavaksi. Dante tämän jälkeen vietiin takaisin kampuksen alueelle ja hän pääsi yhden kampuksella elävän koiralauman jäseneksi. Koirista pidetään huolta vapaaehtoisten sekä opiskelijoiden toimesta. Dante kastroitiin hänen saatua ikää tarpeeksi.

Dante on hyvin ihmiskeskeinen ja avoin koira. Hän viettää aikaansa paljon opiskelijoiden asuntolassa ja nauttii saamastaan huomiosta. Dante tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja on olemukseltaan hyvin positiivinen ja iloinen kaveri. Danten tapasimme viime keväänä yhdistyksemme aktiivien vieraillessa yliopistolla. Dante tuli innoissaan heti tapaamaan ja puhuttelemaan uusia ihmisiä ja kellahti selälleen ottamaan rapsutuksia vastaan. Hän on kerrassaan ihana ja upealuonteinen poika. Dante on ruoasta hyvin motivoituva kaveri ja sen avulla häntä on helppo ohjata ja opettaa asioihin.

Ikää 2 vuotta
Paino noin 25-27 kg
Kastroitu uros
Sijainti Ioannina, Kreikka

Olisiko sinulla koti komealle Dantelle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Dantesta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/