Valikko Sulje

Daddy

Daddy

Daddy tuo poika kovan onnen Kreetalta. Edelleen vailla kotia, enkö kelpaa kenenkään 😢😢

Heippa!

Olen Daddy, noin 5-vuotias komea uros Kreetalta. Olen ollut Suomessa kotia etsimässä vähän yli 1,5kk, mutta jostain kumman syystä en ole vielä löytänyt sitä omaa kotiani. Tulen toimeen itseäni pienempien tai itseni kokoisten koirien kanssa, mutta isommat koirat pelottavat vanhan trauman vuoksi. Siedän myös kissoja, pidän kouluikäisistä lapsista, kävelen hihnassa vallan mainiosti, olen autossa nätisti, en hauku, ainakaan sisällä ja olen muutoinkin varsin mahtava tyyppi. Hoitotoimenpiteet saa minulle tehdä ilman vastusteluja ja tarvittaessa olen erittäin motivoitavissa ruoalla.

Omassa kodissani toivoisin olevan koirakaveri tai useampi, aivan yksin en oikein tykkää olla kun olen koko elämäni viettänyt lajitoverien seurassa. Alkuun saatan vähän jännittää uusia tuttavuuksia, mutta ainakin täällä kotihoitokodissa on niin hyvä meininki että jo pian olen uskaltanut vieraiden syliin rapsuteltavaksi, vaikka en muka ole ihan niin sylikoira kuin luulen. Haaveilen kodista jossa saisin paljon rakkautta mutta sopivassa suhteessa myös rajoja ja jossa ihmisillä olisi ymmärrystä kovia kokenutta koiraa kohtaan.

Toivottavasti tämä teksti tavoittaa juuri sen minun ihmiseni, jotta pääsisin muuttamaan ihan omaan kotiin.

Rakkaudella,

Daddy

Daddy on kastroitu, tauti testattu ja rokotettu. Hän on syntynyt 25.07.2014. Painoa pojalla on. 30kg

Jos kiinnostuit hänestä niin täytä kotiselvityslomake tästä linkistä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/

Uudelle omistajalle tulee kustannuksia kulukorvauksista jotka ovat kiinteät ja koostuu kolmesta eri asiasta. Lentolipusta, passista ja lääkärin kuluista. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia tai viestiä mesengerin kautta.