Valikko Sulje

Cosmo

Cosmo
Cosmo
Cosmo
Cosmo
Cosmo
Cosmo
Cosmo
Cosmo

Cosmo

Cosmo, Wanda ja Timi sekä heidän veljensä löydettiin tammikuussa Ioanninassa Pohjois-Kreikassa. Heidät löytäneet ihmiset ottivat heti yhteyttä alueen vapaaehtoisiin ja pennut vietiin kunnalliselle tarhalle turvaan. Neljäs sisaruksista löysi nopeasti oman kodin kreikasta ja nyt loput kolme etsivät vielä omia loppuelämän kotejaan.

Cosmo on sisaruksista hömelöin ja huumorintajuisin. Cosmo on ihmisrakas ja iloinen nuorukainen. Hän rakastaa herkkuja ja ruokaa hyvin paljon ja motivoituukin kovasti herkuista. Valokuvauksesta nuori herra ei nauttinut, olisi ollut hauskempaa vain leikkiä vapaaehtoisten kanssa. Cosmo päivät tarhalla kuluvat sisarusten kanssa leikkien. Ei ole sisäsiisti tai osaa kävellä hihnassa vielä.

Ikä noin 5kk
Paino aikuisena noin 30kg
Kastroimaton uros
Sijainti Ioannina kunnallinen tarha, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk kuluessa Suomeen tulosta. Tästä koituvat kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Cosmon kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304